Blogosvět.cz logoBlogosvět.cz logo

Dokola rozebírat, čím nás zločinci deptají, nestačí

Čím rozleptáme zločinecké gangy

Prababička vědma by věděla. Hovořila o největší síle světa, se kterou nezmůže nic ani ten extra velký lump. Mluvila s námi o ní, sdělovala informace o společnostech, kde zločince právě touto silou zvládli. Učila nás děti poznávat, o co jde a zdůrazňovala, že poznání si v sobě máme uchovat a až bude třeba ´rozsévat´ ho dál.


Když jsem o tomto hovořila jako dospívající se svými kamarádkami, bylo to fiasko. Nejdřív se na mě dívaly jako na blázna, protože nechápaly, o čem mluvím. Nevěděla jsem, že když u nás bylo po ženské linii normální o těchto věcech hovořit a znát je, od prababičky přes babičku a maminku se dostaly i ke mně, že jinde to tak nemají. Začaly se mě stranit, že prý se na ně vytahuji, vymýšlím si, abych je ponížila.

Že jsem tenkrát byla moc hrr, že se s informacemi musí postupně, že se najednou moc nových informací do nás lidí nevejde, mi došlo až později.

A kdyby se zločinecké bandy nerozlezly po celé zeměkouli jakožto nadnárodní mocenské organizace, kdyby nebyla v ohrožení celá pozemská civilizace, mlčela bych, s ničím bych ani teď nezačínala. Jenže prababička říkala, že je třeba vše ´rozsévat´, až bude třeba. A zda už je to třeba, to mi prababička neřekne, od roku 1970 už nežije.

A její prvotní sdělení, že lež je druh energie, že je to energie černé barvy, už to může být pro někoho hůř přijatelné. A další, že zločincům nestačí jen tato jejich černá energie, že aby nás mohli ovládat, pěstují si nás jako ´baterie´, které je černou energií dopují?

Jak na toto hledět?

Je těžké uvidět, že nejenom lež zločinců a jejich vědomé ubližování druhým lidem, ale i náš strach, naše obavy, naše nejistoty, vinění druhých, pomlouvání…vztek, bezmocnost… vše naše bolavé, nelaskavé, smutné, negativní...je úplně stejně černé? A že zločinci nás záměrně k těmto negacím postrkují, abychom jich měli co nejvíc, protože černá energie se s jakoukoliv jinou černou spojuje a tak čím víc bolesti a trápení doplněné naším strachem vyplodíme, tím víc síly zločinci mají?

Že si hrají na bohy, popírají karmu - svět příčin a následků – že jim nic neříká sdělení: …a pamatuj, co dáváš, se ti vrací…?

Zločinci jsou na tom z krátkodobého pohledu lépe, protože organizovaně škodit je snazší nežli přemýšlet o smyslu života a měnit své postoje, vlastnosti, projevy z černých na světlé.

A že o těch ´světlých´ prababička říkala, že roztříští zločinecké bandy? Ano, protože ať se tma zdá jakkoliv černá, stačí na ni světlo našich osobních ´svíček´.

  • Sdílet: