Blogosvět.cz logoBlogosvět.cz logo

Video, které by měl vidět každý

Barbarství teroristů

Izraelský prezident Isaac Herzog sdílí na svém účtu na síti X nové video z barbarského únosu Yardena Bibase, jednoho z těch, kdo byli 7. 10. 2023 gangsterky odvlečeni teroristy do Pásma Gazy.


Jeho případ je o to tragičtější, že spolu s ním a jeho manželkou Širi byli uneseni také jejich malí synové: Kfir, kterému tehdy ještě nebyl ani rok a čtyřletý Ariel. Zločinecká monstra tuto rodinu nezařadila na seznam těch, kdo byli loni v listopadu propuštěni, přestože Kfir je mezi 250 zajatými nejmladší.

To svědčí o zrůdnosti islamistických nestvůr, v jejichž žebříčku hodnot nemá život žádnou cenu. Ani jejich vlastní a už vůbec ne život Židů.

Podle některých zpráv Hamas tvrdí, že oba chlapci a paní Bibasová už nejsou mezi živými, což ovšem nelze nezávisle ověřit, stejně tak jako naději, že Yarden Bibas ještě žije.

Níže je uveden odkaz na zmíněné video. Netrvá ani tři čtvrtě minuty a vyjadřuje ďábelskost teroristických zločinců, která některým z nich přímo čiší z očí. Zakrvácený muž na motocyklu je unášený Yarden Bibas.

Video by měli zhlédnout všichni lidé ve svobodné světě a především signatáři nejrůznějších propalestinských petic, u nás třeba aktivisté iniciativy „Artist4Ceasefire“.

ODKAZ:

https://twitter.com/i/status/1780654793733607606

  • Sdílet: