Blogosvět.cz logoBlogosvět.cz logo

Stovky let nám jsou systematicky vymývány mozky

Církev myslící upalovala,zločinci na to navázali

Církev s námi před dvěma tisíci lety rozjela likvidační hru. Jestli chceme vědět, jak zvládnout dnešení dobu, musíme pochopit, jaké triky se církvi a pak dalším mocipánům podařilo dostat do našich hlav.


Předesílám, že nic z toho co píšu, jsem si nevymyslela. Od roku 1993 jsem ´kýmsi´ ´používána´ jako trychtýř, kterým proudí informace "O možném pohodovém životě na Zemi". Můj podíl je pouze ten, že jsem informace neodmítla, že jsme splnila i dovětek, že nejsou určeny jen pro mě, že mám za úkol ´seslané´ jednotlivosti i celé systémy informací o vztazích, zdraví a životním poslání zapisovat, šířit dál. (Zapsala jsem je do 6 knih). Jsou to informace, které však mají jeden velký nešvar: potkávají se s našimi vymytými mozky. A je jedno, že chození do kostela nám vůbec nic neříká, tím, že jsme se narodili do této destinace (a ne tam, kde křesťanství staletí nevládlo), jsme nedobře zformováni.

Církev, fašisti, komunisti, dnešní vrchnost - všichni mají stejný model k ovládání nás lidí:

1. zamlžit pravdu, a jejich lži dostat do našich hlav (jsme v jejich očích hlupáci, kteří se nechají opít rohlíkem). Pro vrchnost lidi vždycky byli, i teď jsou NULY.

2. umlčovat přemýšlející (upalovat je, střílet, věšet, věznit, ponížit, týrat je např. pomluvami...). a tím zastrašovat ostatní. Vrchnost má jediný cíl: DOSTAT SE K MOCI A UDRŽET SE TAM, ostatním stát na krku.

3. vést lidi k pasivitě (v duchu: vy nic nezvládnete, jen my víme, co je třeba, jen my vám umíme pomoci) Vrchnost nenávidí aktivní lidi, kteří by si dovolili PŘEBÍRAT ZODPOVĚDNOST za svůj život do svých rukou.

CÍRKEV S NÁMI PŘED DVĚMA TISÍCI LETY ROZJELA LIKVIDAČNÍ HRU

A jestli chceme vědět, jak zvládnout dnešní dobu, musíme pochopit, jaké triky se církvi a pak dalším mocipánům podařilo dostat do našich hlav. Jaké lži jsme neprohlédli a věříme jim do dnes.

Jenže dnes už naštěstí doba pokročila, a co bylo dříve absolutním nesmyslem, do toho už po krůčcích začíná pronikat i věda, třeba kvantová fyzika. Vedle toho se sice vědci dosud neposunuli ke znalosti energie lidských myšlenek, tuto energii nezměřili, nezvážili, ani nedoložili výpočtem. Leč všichni víme, že těžko můžou být myšlenky nicotou, že někde musí být, když na myšlenku minulou (třeba na tu ze včerejšího dne), si můžeme za nějaký čas vzpomenout.

A vyvázání se ze lží se právě týká energie lidských myšlenek, které pro jejich jemnost vědci dosud nezaznamenali.

A tyto záležitosti, které jsou ku pomoci i pro dnešní dobu, se k nám lidem na Zemi ne náhodou už delší dobu dostávají. Třeba ke mně už 30 let. Nic z nich nebylo určeno jen pro mě a já si z toho nic jen pro sebe nenechávám.

Není čas hrát si na slepou bábu. Že je všechno jinak: to musí ven. (pokračování příště)

  • Sdílet: