Blogosvět.cz logoBlogosvět.cz logo

Smí se už psát pravda o důsledcích migrace?

Fakta o problémech s osobami "s migračním pozadím" se konečně dostávají do popředí


Tvrdá fakta o důsledcích neregulované migrace a neřešeného náboženského extremismu příchozích ukazují výzkumy z Německa. Přibližme si tyto problémy, které České republice bohužel přiblížila Fialova vláda a ministr Rakušan svým jednáním a hlasováním o Evropském paktu o migraci a azylu:

Kriminologický ústav pro Dolní Sasko zpovídal v roce 2022 celkem 8539 studentů

průměrného věku 15 let, 35,7% z nich má migrační původ. Co jsme se dozvěděli od muslimských studentů?

· pro 67,8% z nich jsou pravidla Koránu důležitější než německé zákony

· pro 45,8% je islámská teokracie nejlepší formou vlády

· pro 51,5% je pouze Islám schopen vyřešit problémy naší doby

· 36,5% chce, aby německá společnost byla více navržena dle islámských pravidel

· 30,2% považuje pro Německo za lepší variantu náboženského vůdce podporovaného radou, než demokracii

· 18,1% považuje násilí za oprávněné, pokud jde o šíření a implementaci Islámu

· 35,9% tvrdí, že kdo nenásleduje doslovně učení Koránu, není skutečný muslim

· 35,3% má pochopení pro násilí proti lidem, kteří urážejí Alláha nebo proroka Mohameda

· 21,2% je přesvědčeno, že ohrožení Islámu ze strany Západu ospravedlňuje muslimy k tomu, aby se bránili násilím

· Přidejme k tomu čísla z jiných průzkumů: Lidé bez německého občanství páchají v Německu zločiny trojnásobně častěji, než by odpovídalo jejich procentnímu zastoupení v německé společnosti

· V případě Alžířanů je v Německu podezřelý ze spáchání zločinu dokonce každý druhý, který tam žije!

· Doplňme také, že tyto problémy začínají už ve školkách, kde děti migrantů terorizují děti německé

· Nenudí se ani pedagogové, protože samozřejmě muslimští žáci u sousedů fyzicky terorizují také učitele

· Němečtí žáci předstírají konverzi k Islámu, aby nebyli šikanováni svými muslimskými „kamarády“

Je to vskutku ostrý kontrast mezi těmito údaji a tvrzením paní Merkelové, že Islám k Německu patří, tedy pokud je v souladu s jeho ústavou. Je-li nějaká forma Islámu v souladu s ústavami evropských demokracií, pak ta praktikovaná výše uvedenými to evidentně není.

Příklady násilí podmíněného náboženským cítěním výše uvedeného typu se ovšem objevují i v České republice, připomeňme otřesný příklad imáma původem z Jordánska, který se usadil na Karlovarsku a léta týral svoji ženu a děti. Samozřejmě vše omlouval jinou výchovou a zvyky své kultury.

Lidé z kulturně neslučitelných společností do Evropy samozřejmě převážně migrují z ekonomických důvodů, nikoli z touhy po svobodě. Je to jednou ze zásadních odlišností dnešní migrační krize od útěků občanů východního bloku na Západ. Ti samozřejmě neutíkali z komunistické diktatury, aby si znovu vytvořili komunistickou diktaturu.

Celá ta léta nám však politický i mediální mainstream lhal a propagandisticky navíc tvrdil, jak nás migrace obohatí. Až absurdní glorifikaci migrace vypustil do světa například známý politolog Jiří Pehe.

Za nejsmutnější ovšem považuji fakt, že propagandu šíří různé „neziskovky“ jako třeba Člověk v tísni i na našich školách. Zde nejde o vzdělávání, zde jde o výchovu a to výchovu k obrazu názorů nějaké "neziskovky". To do škol nepatří.

Neziskovky samozřejmě svoji propagandu, nazvěme to mírněji své pohledy na svět, šíří z nějakého důvodu. Šíří-li je spolek pana Martina Rozumka, jenž je ředitelem Organizace pro pomoc uprchlíkům, pak je ovšem zřejmé, že je dotyčný na celé věci osobně, kariérně i finančně zaintersován. A tyto neziskovky a jejich představitelé vše činí na legální bázi. Jaký asi může být rozsah tahání za příslušné politické a mocenské nitky od těch, kteří od migrantů inkasují ty miliardové zisky jako pašeráci a jejich zprostředkovatelé?

Dávno se ví, že pašeráctví lidí do Evropy má charakter obřího a na mnoha úrovních organizovaného průmyslu. Pokud si někdo v Africe otevře obří továrnu na drogy a k tomu pobočky v Evropě, nedozví se to kriminalisté a bezpečnostní složky evropských států? Neučiní ty státy nějakou ráznou protiakci? Proč to tedy neučiní proti pašeráctví lidí?

Ráznou akcí proti tomuto byznysu a jeho důsledích v žádném případě není Evropský pakt o azylu a migraci.

Není ničím přelomovým, ničím novým, je pokračováním omílaných deklarací co bychom chtěli a jak si to představujeme, které se nikdy nepodařilo realizovat. Nekonečné lži o paktu od našeho ministra vnitra Rakušana či až komické snahy premiéra Fialy zakrýt lži pana Rakušana vlastním lhaním ukazují, že tato vláda si je až moc dobře vědoma, že žádné záruky proti přijímání migrantů nebo placení výpalného za nepřijetí prostě neexistují .

Samotná Evropská agentura pro pohraniční a pobřežní stráž Frontex jednoduše nemůže vykonávat to, co od ní občané EU čekají, a sice ostrahu hranice a obranu před jejím nelegáním překračováním, protože k tomu zkrátka nemá mandát a právní rámec. Účel existence jí tedy zakazuje lidskoprávní legislativa. Naše vláda to všechno samozřejmě ví až příliš dobře. Jediným postojem chránícím zájmy naší země by tedy bylo kategorické „Ne!“ během přípravy paktu v čase českého předsednictví EU i ve všech fázích hlasování o něm.

Místo toho se však tato vláda aktivně podílela na přípravě i ratifikaci onoho paktu a přes to všechno, co o něm prosáklo na veřejnost nadále pracuje na jeho propagaci - třeba na síti X.

Právě tam mě nejvíce dojal plakát „Fakta o migračním paktu – Migrační pakt zabrání pašerákům zneužívat utrpení lidí“

Bohužel není upřesněno, zda je myšleno utrpení migrantů nebo Evropanů kvůli migrantům.

Třešničkou na dortu je popření tvrzení na plakátu, které je nenápadně napsáno těsně nad ním:

„Posílená ochrana ztíží pašerákům přepravu lidí přes vnější hranici a omezí jejich byznys založený na lidském neštěstí.“

Tedy nezabrání, pouze (prý) ztíží.

Položme si otázku: Proč se po létech všudypřítomné propagandy nyní mohou publikovat průzkumy a důkazy pravdy o migraci, které jsou s tou propagandou v rozporu? Je to proto, protože problémy migrací už dávno nelze zakrýt, nebo prostě proto, že je to už stejně jedno a nastavený trend už nikdo nezvrátí?

Ne, nevěřme v nezvratný osud. Vše máme ve svých rukou. Jako první ze všeho bychom měli mít šťastnou ruku v nadcházejících volbách do Evropského parlamentu.

  • Sdílet: