Blogosvět.cz logoBlogosvět.cz logo

„Žijeme v matrixu expertů. Stamiliony polodebilů si navzájem dělají poradce“

Skvělá hláška Jardy Duška a "šílenosti"

O jedné "šílenosti", která mě potkala před lety a která byla převráceným pohledem na život, teď píši, protože dění současné je tak šílené, že mlčet nesmíme. A jak to souvisí s Jardou Duškem? Vše se tu dozvíte. Před lety jsem během meditace v sobě uslyšela dost šílenou nabídku. Zněla: "Chceš se dozvědět datum svojí smrti, datum smrti svých dětí a dalších lidí? U někoho se můžeš dozvědět i na co zemře." Nežli jsem se po třech protrápených dnech odhodlala k otázkám říci: „ Ano, chci se to dozvědět“, uvědomila jsem si, že se svojí smrtí se smířit dá. Ale co dál? Syn v té době jezdil na motorce, a kdybych věděla, že další den zemře, to bych mu propíchla kola motorky nebo mu řekla, že by nikam neměl jezdit? Vždyť bych byla jako blázen. Nebo bych mlčela… ale co když by se skutečně zabil? Jak bych s tou vinou žila? Celé to bylo šílené.


Připomněla jsem si slova Jana Konfršta:

„Co nás potkává, nikdy není nad naše síly, byť to tak zpočátku někdy vypadá - život je smysluplný a dostávat ke zvládnutí v první třídě učivo vysoké školy, to by nedávalo smysl, proto se to tak neděje…“

a říká ještě:

„Nevím, co bude zítra nebo za pět let, ale se sebou jsem se dohodl, že si s tím poradím.“

Po tři dny jsem sbírala odvahu přijmout, co mi bylo nabídnuto, tři dny jsem odkládala stranou svůj strach a nakonec jsem do toho šla: k nabídce jsem řekla své „ano“…aby mi vzápětí došlo, že nabídka byla mým přezkoušením… a znamenala "šílenst snad ještě větší!": otevření možnosti poznávat minulé životy své i dalších lidí.

Nedozvěděla jsem se žádná data, místo nich mi bylo řečeno: „POKUD NA SOBĚ, NA SVÝCH PROJEVECH NĚČEMU NEROZUMÍŠ, teď máš možnost uvidět sebe v minulosti v situacích, díky níž jsi teď taková, jaká jsi.“

A dál to šlo ráz na ráz, cokoliv mě napadlo: moje fobie (z hadů, ze žraloků, z bruslení na zamrzlé přehradě), moje pocity smutku z toho, že jde prosazování dobrých věcí tak pomalu - ke všemu se mi ukazovaly moje zážitky z minulosti. Prošla jsem takto více nežli deset dosavadních nejasností, abych sebe uviděla utýranou a utrápenou v situacích, které jsem neměla šanci změnit a marně jsem se o to snažila, z čehož ve mně zůstala otevřená bolavá rána. Šílená strachy jsem byla na potápějící se loď na moři bez pomoci… smrtelně uštknutá hadem…utopená pod ledem…zastřelená coby řečník během stávky dělníků, vězněná v hradní věži, jako mladá dívka zaživa upálená na hranici…)

Slova Franiška z Assisi, ´abychom poznali, co změnit jde a to měnili a co změnit nejde, abychom přijali´ dostala konktrétně podobu: prošla jsem si řadu minulých příběhů, kdy všechny moje strachy, jakékoliv moje negace minulé se nikam neztratily, ale jako nezhojené rány jsem si je přenesla do života tohoto.

Každý život skýtá možnost zacelovat rány z minulosti i rány současné – a do toho jsem se pustila.

V moři na hloubce šnorchluji, v zimě bruslím, inkvizitory z minulosti znám, jsou i ve vedoucích funkcích... kdo ubližoval a i teď ubližuje, s tím se nezdržuji - nenechám si od něho ubližovat.

Otevřela se mi cesta do minulých příběhů svých i lidí kolem – každý jich za sebou máme celou řadu. Přineslo mi to poznání, jak krátký je lidský život a rozhodla jsem se nemarnit dar života nadáváním, naříkáním, pomluvami, kritikou s cílem druhé pošpinit, šířením bulváru. Nedovolím si utápět se v egu (v beznaději, vzteku, strachu), byť ego je mojí součástí a denně se hlásí o slovo. Pomáhám si odpouštěním – sobě…všem, všeho, pořád.

Inkvizitoři, zločinci z minulosti jsou tu mezi námi… a dělají, co umí: ubližují, pro peníze prodají i bratra. Sedí na dobrých možnostech jako žáby na prameni. Nemohou přestat s válkami – války potřebují, aby zbrojní průmysl prosperoval. Nemohou nás přestat otravovat jedy – potřebují, aby farmaceutický průmysl prosperoval…

Každého, kdo vysloví moudřejší názor, toho z pozice své moci umlčují. Jaroslav Dušek v novém videu na ´Svedomi-naroda´ hovoří o lékaři Hamerovi, primáři z onkologického oddělení, kterého týrali, věznili, protože v léčení učinil průlomové objevy, které popřely systém léčení, který na nás zločinci současní aplikují. Doporučuji video shlédnout, i přečíst knihu ´Seznámení s novou medicínou´, o lékaři Hamerovi.

Třeba nejsme lékaři, ale jsme zdatní v jiném oboru. A všechny nás spojuje minulost. Do českého národa se nikdo nenarodil ani náhodou ani zbytečně – a to ani zločinci ani lidé moudří a odvážní, kteří ctí mravní hodnoty… kteří žili i v době před dvěma tisíci lety s největším humanistou všech dob – ano, ti jsou –a ne náhodou – mezi námi. Díky zločincům se tříbíme, oddělujeme zrna od plev a uvědomujeme si, že všechno je jinak, nežli co na nás chrlí sdělovacími prostředky:

- válka je potřeba pro zbrojní průmysl, když už to vyrobili, potřebují to prodat a propagandou nám vnucují potřebu nenávidět se navzájem

- vakcíny jsou třeba pro farmaceutický průmysl, když už to vyrobili, potřebují to prodat a propagandou nám vnucují léky coby jedinou možnost, jak se udržet ve zdraví

Jako lékař Hamer musíme převrátit zločinecké názory naruby a začít třeba skvělou hláškou J. Duška: „Žijeme v matrixu expertů. Stamiliony polodebilů si navzájem dělají poradce..."

  • Sdílet: