Blogosvět.cz logoBlogosvět.cz logo

Slovenský kretenismus a "Česká" demokracie

Spravedlnost a válka za lepší svět

Mladým je potřeba připomenout, co je to válka. Snad byli poctiví v povinné četbě...


Úvod do kretenismu

Z populárně naučného popisu se dozvíme, že: „Kromě obvyklých projevů kretenismu, včetně malého vzrůstu a snížené inteligence, jsou pro endemický kretenismus typické též hluchoněmost, svalová ztuhlost a problémy s motorikou.“ Takový je pan Fico. Zde samozřejmě opouštíme klinickou oblast, lékařské definice a diagnostiku. Vstupujeme totiž do oblasti politiky. Odborníkem na kretenismus je na Slovensku deník Sme a odborníkem na pravdu velitel Progresívneho Slovenska pan Šimečka.

Náš premiér Petr Fiala nedávno zkrotil inflaci a my si toho nevážíme, chce nás nakrmit, poskytnout nám útěchu a my se mu vysmíváme. Nezabírá ani mentální podpora a výzva k odvaze přímo z kravína a "čokoládovny". Nejsme schopni obsáhnout zodpovědnost vůči svobodě, za kterou musíme přece neustále bojovat.

Teď je potřeba mladým připomenout, že se jich nikdo nebude ptát. Půjdou a hotovo. Trošku však v té demokracii pokulhávají cíle i důvody. Nikde jsem je nenašel. Nepochybuji o tom, že jako první půjdou bojovat synové generálů a krev našich politických vůdců. Jestli chtějí válku, budiž. Dokud však sami nepůjdou, nevěřím jim ani nos mezi očima.

Mladým se nechce umírat za zdegenerovanou politiku a dementní vůdce

To je překvápko! Experti říkají, že v Bílém domě je všechno skvělé. Také víme, že západ je na jadernou válku připraven! Máme obrovskou převahu. Válčit se musí. Vyber si stranu a bojuj! Nevadí, že nevíš, o co jde. Mladý pěšák se neptá. Neremcá a dělá. Jak jinak ze sebe udělat muže? Moment. To zní dost toxicky a genderově nevyváženě.

Příprava v EU na válku by měla tedy zahrnovat vyrovnané kvóty podle genderu. To se nesmí podcenit! Snad si to Emmanuel Macron uvědomuje. Pokud by nejbližší demokratická diskuse byla zdlouhavá a nepřítel už před branami, gender by mohl být komisí přidělován zrychleně a povinně, aby se na každého dostalo. Na každou vojenskou základnu pohlavně stejně. V jednotě je síla. To bude bitva! Také pevně doufáme, že válka bude nastavena ekologicky, aby se při ní nenadělalo moc bordelu.

Vize nové Evropy

Když jasné cíle války chybí, nabízí se jedna vize. Představte si, jak vůdce naší armády Jana Černochová (kódovým jménem Blackpanther), se právě vzdává všech materiálních statků. Klid, jenom si to představujte. Stojí čelem proti východnímu větru na hranici Českého království s kopím Osudu v ruce. Premiér Petr Fiala empaticky, klidným hlasem mluví k celému národu z kamenného nádvoří starého tisíce let. Je totiž spojen se stovkou předků, prošel iniciací a duchovní válečnou transformací. Co tím chci říct? Až přijde čas, on i Blackpanther stanou v čele nás všech. Hned za nimi v druhé linii, rada vládních kouzelníků. Povedou nás vnitřním světlem a silou, kterou si neumíme představit. Nebude už potřeba F35, obrněná vozidla a dělostřelectvo. Silou své vůle zastaví vše, co pochází z Ruska a od Člověka. Od Washingtonu po Moskvu všichni padnou na kolena. Tak je psáno v moudrých knihách. Zbytek primitivního světa se nepočítá. Bude nastolen trvalý mír a pořádek!

Milí konspirátoři, sobci a filozofičtí asociálové na Echo24 a Blogosvětě, už nemusíme přemýšlet a psát. Není třeba plýtvat energií. Konečné řešení a úplné vítězství je nadosah!

Tak přísaháme!

Pan premiér zdůrazňuje, že je potřeba chápat minulost. S tím nelze než souhlasit. Připomeňme si historii aktuálním komentářem Thomase Kulidakise a jednou uměleckou "fikcí" (od 31:45).

Nový Svět

Komu stačí dementní demokracie, nechť dále nasává články mainstreamu, kde prezentují „tajné“ informace, pro které si z redakce zajeli přes víkend přímo do generálního štábu v Kremlu.

V čele dalšího Slovenského národního povstání bude stát jistě pan Michal Šimečka a deník Sme. Heslo strany zní dobře:

Odborne, slušne, normálne. Že môžeme ukončiť spory a chaos, a začať riešiť našu dôstojnú budúcnosť. Progresívne Slovensko ponúka stabilitu, predvídateľnosť a kvalitný program. S veľkou pokorou vás chcem požiadať o dôveru. Zabojujme spolu za to, aby mali na Slovensku šancu na dôstojnú budúcnosť všetci.

Těšíme se tedy po válce na nový (odborný, slušný, normální) a lepší Svět.