Blogosvět.cz logoBlogosvět.cz logo

Hroutící se zlořád v přímém přenosu

Světový overbastarding, drábové a my ostatní


Středověké královské rody nahradili nejbohatší lidi světa – od nich jdou ´noty´ rozesílané jejich vazalům (drábům). Drábové (část medií a vědců, část politiků a státních zaměstnanců) hrají podle těchto not. A nebrnkají nám tím jenom na nervy. My – ve středověku nám říkali: poddaný lid – jsme do jejich hry zatahováni. My ´dole´ HRAJEME O ŽIVOT.

KDO JE KDO

Overbastardi (zločinci-psychopati, pro něž je nejvyšší metou moc a bohatství) a drábové

1.vytváří ´kouřové clony´: mlží, překrucují, lžou.

2.mají tchoří manýry: vypouštějí smrady s cílem očernit.

Overbastardi posílají ´noty´ a vazalové (drábové) ohnuli hřbety až k zemi, jen když jim to sype. Overbastardů se dílem bojí (mohli by přijít o práci a postavení, když nebudou poslouchat) a zároveň je potřebují, mají od nich ´tlačenku´ (jakékoliv zlo drábů zametou zločinci pod koberec).

DRÁBOVÉ JSOU JAKO FAŠISTI

Vazalové (drábové) jsou jako fašisti za války. Neposlechnout Hitlera, to nevedlo ke komfortu. Tak ohnuli hřbety a pluli s proudem. A když to prasklo, hájili se tím, že přece nic špatného nedělali, jen plnili příkazy.

K HONDĚ ZA POSTAVENÍM A PENĚZI SI VYTVOŘILI VLASTNÍ PRAVIDLA HRY

Jen jim v tom malinko haprují jiná pravidla hry, jakýsi Řád: pravidla pravdy a mravnosti, který sice overbastardi (zločinci-psychopati, pro něž je nejvyšší metou moc a bohatství) neuznávají, ale nejsou schopni ho ohnout k obrazu svému.

DÍKY SVĚDOMÍ JSME VYZÝVÁNI K ŘÁDNÉMU ŽIVOTU

Uvědomíme-li si, že myšlenky nejsou nicota a nikam se za celé věky od první myšlenky člověkem vypuštěné až po dnešek neztratily, že je to energie velejemné konzistence vytvořená lidmi a lidmi dovedená do dokonalosti, že je to část Boha… víme, že je to energie život podporující, jemná, s naším životem ladící, pro naše duševní i tělesné zdraví nezbytná a že ji v sobě coby nápovědu k řádnosti žití máme všichni…díky svědomí jsme všichni vyzýváni k řádnému životu.

ZLOŘÁD NEZVÍTĚZÍ – KONČÍ I TEN SOUČASNÝ

Overbastardi nezvítězí, žádný systém založený na násilí a lži neobstojí. Je to potvrzené i pozemskými dějinami: všechny zlořády od antiky po dnešek skončily. V přímém přenosu zažíváme, že končí i ten současný – všechny ty jejich pokusy vládnout lidstvu z jednoho místa, udělat z lidí otroky, vrcholí.

A aby nás nezkrouhli pákou nejhrubší, aby k našemu zadupání do země nezinscenovali válku, musíme povstat dřív a upřednostnit Řádné techniky správy země.

Jak? Kde? A kdo to zvládne? Každý tam kde je musí začít od sebe – nepodřizovat se lži, zlu. Slučovat se s lidmi, kteří potřebu ´mít´ nahradili pojmem ´být´: být člověkem, který se za sebe nemusí stydět, který nenadává a nenaříká, ale pro zlepšení dělá svůj díl práce.

SOUČASNÝ SVĚT REFORMOVAT NEJDE – NOVÁ FORMA (nová ´krabice´ na stávající nesmysly) JE K NIČEMU

Na reformy nečekejme, současný svět nejde reformovat. Slovy MUDr. Jana Hnízdila: „Systém není reformovatelný, ten je tak obludný, propojený různými zájmy lobystických skupin, podnikatelů, finančníků, že reformovat nejde. Současné problémy v tomto systému nemají řešení. Z knihy F.Fukuyama ´Konec dějin´: ´Jestliže problém nemá řešení v rámci systému, už není problémem, ale STÁVÁ SE SYSTÉMOVOU VADOU – a SYSTÉM SE VLASTNÍ VAHOU HROUTÍ.´ To je situace, kterou prožíváme a není na co čekat. My nepotřebujeme novou formu, ale NOVÝ OBSAH: NOVÉ HODNOTY.“

  • Sdílet: