Blogosvět.cz logoBlogosvět.cz logo

Zemřela žena

Petra Banat onemocněla po druhé dávce očkování.


Její problémy začaly prakticky ihned po očkování a jen velmi těžko lze zpochybnit souvislost zdravotních potíží se samotným očkováním. Petra Banat se trápila, stihla se podělit o svůj příběh a varovat před neuváženým očkováním. Nyní zemřela. Kdo ji zabil? Byli to politici? Lékaři? Nebo kdo vlastně?

Myslím, že to byli především novináři, kteří dlouhodobě rezignovali na objektivní informování. Sami se podílí na štvanicích a nálepkování, které brání objektivní diskusi. A nejen novináři. Různé osobnosti, blogeři, celebrity. Všichni se podíleli na vytvoření atmosféry strachu, kde pro objektivitu a chladný rozum nebylo místo. Kdo nebyl ochoten burcovat a strašit, byl znemožněn. Všichni, kdo roztáčeli kola hysterie, jsou vinni. Metody zesměšňování a znevěrohodňování známe už dlouho, v covidové době byly dovedeny k dokonalosti. Převzali je i lidé, kteří se začali mezi sebou hejtovat a vyčleňovat ze svého okolí ty, kteří nebyli ochotni hrát hru na "smrtelnou" nemoc a jedinou záchranu v podobě očkování. Bylo těžké nepodlehnout.

Někdo se naočkoval automaticky, protože nepochybuje o tvrzení mainstreamu. Někdo chvíli odolával a pak nátlaku podlehl. Někdo prostě uvěřil, že dělá to nejlepší pro sebe a společnost. Teď ty lidi potkávám, když zdravotní problémy po očkování už medicína nedokáže řešit a oni se obracejí v zoufalé snaze k bylinám a přírodní medicíně. Ta si dovede s chronickými problémy poradit dobře, ale s následky po covidovém očkování je to těžké. Lidé jsou nemocní, dokonce umírají. A nikdo nesleduje souvislosti, nikdo se po nich nepídí. Jakoby lidský život neznamenal nic. Kolik zbytečných infarktů, embolií, kolik zbytečně zničených životů. Vina mainstreamu by neměla být promlčena!

I lékaři a politici byli a jsou pod tlakem médií. Ne všichni lékaři veřejně uráželi umírněné imunology a vakcinology. Ne všichni politici stáli v čele štvavých smeček. Nabubřelost mainstreamové elity už překračuje všechny meze. Sami sebe určili za nositele pravdy. Jen oni mohou určovat, co je a není dezinformace. Oni určují, kdo je ten správný a kdo může vstupovat do veřejné diskuse. A právě oni jsou viníky. Oni posílají důvěřivé lidi na smrt.

Jedna moje virtuální přítelkyně striktně vyhazuje ze svých přátel každého, kdo bere na milost "covidové" hysteriky. I mě jeden z nich toužil zastřelit a veřejně se s touto touhou svěřil na sociální síti. Jiní zase umírněné podporovatele přirozené imunity nazývali vrahy seniorů. Máme je vzít na milost? Přivírat oči před jejich minulými selháními? Kdyby nebyli součástí hysterie, která přivedla lidi na smrt, mohli bychom být smířlivější. Ale nejde to. Nedělejme to. Protože jinak se to nikdy nezmění a arogantní tupci budou i nadále posílat lidi na smrt bez uzardění a odpovědnosti.

Zdroj: https://www.epochtimes.cz/2023/05/15/zemrela-petra-banatova-hlasila-prudke-zhorseni-zdravotniho-stavu-po-druhe-davce-vakciny-pfizer/

  • Sdílet: