Blogosvět.cz logoBlogosvět.cz logo

V Japonsku se začíná mluvit o úmrtích po očkování a o poškození lidí vakcínami proti Covid-19

Prolomí Japonci hráz celosvětového mlčení?

Papaláši a mainstreamová média celého světa stále prosazují jedinou pravdu o vakcínách proti Covidu, které jsou prý úžasně bezpečné a účinné. Podívejme se na dění v Japonsku.


V listopadu 2022 prohlásil emeritní profesor Masanori Fukushima ve Sněmovně reprezentantů na adresu ministerstva zdravotnictví: „Polovina úmrtí po očkování je způsobena kardiovaskulárním poškozením. Určitě víte, o čem mluvím. Nejste vědci, ale vědečtí hrobaři, kteří manipulují pravdou. Je to naprostá katastrofa! Téměř 2000 lidí zemřelo na vakcínu, ale podle mého názoru je jich mnohem více.“

Na zasedání byly přítomny i rodiny postižených. Muž, jehož manželka zemřela po očkování, řekl: „Kolik lidí ještě zabijete? Nejsme hračky ani pokusní králíci.“ A k ministerskému zástupci vznesl dotaz: „Řekl jste, že vakcína je zcela bezpečná. Můžete to dokázat tím, že si píchnete vakcínu ze stejné šarže, po níž zemřela má žena?“

O čtyři měsíce později, v březnu 2023, japonský zákonodárce Yanagase Hirofumi ve sněmovně obvinil japonskou vládu, že zatajuje poškození a úmrtí způsobená mRNA vakcínami proti COVID-19.

Uvedl data o dramatickém nárůstu počtu úmrtí. Vloni přesáhl počet mrtvých 1 580 000, což je nejvyšší počet od druhé světové války. V roce 2022 se počet úmrtí zvýšil proti roku 2021 o 140 tisíc a proti roku 2020 dokonce o 210 tisíc. Tato nadúmrtí nelze vysvětlit Covidem, musí proto existovat jiné faktory (například vakcíny).

Poslanec se dotázal, jak vláda tento problém analyzuje? Bylo hlášeno 2001 podezření na úmrtí po očkování, u 260 označil odpovědný lékař pravděpodobnou souvislost s očkováním, 52 případů bylo dokonce potvrzeno pitvou – a přesto bylo oficiálně označeno pouze jedno úmrtí za úmrtí související s vakcínou.

Hirofumi zmínil případ třicetiletého muže, který zemřel tři dny po podání druhé dávky vakcíny. Příčinou smrti byla myokarditida. Myokarditida je běžně uznávaná jako typická nežádoucí reakce způsobená vakcínou Covid. I patologové dospěli k závěru, že existuje souvislost mezi vakcínou a smrtí. I v takovém očividném případě vládní komise akademiků prohlásila, že kvůli nedostatku informací nemohou příčinnou souvislost posoudit.

Hirofumi považuje za extrémně neobvyklé mít zprávy o více než 2 000 úmrtích po očkování, protože v případě vakcíny proti chřipce bylo v roce 2021 prostřednictvím podobného systému hlášeno pouze 7 úmrtí.

Skupina japonských lékařů již vloni v dubnu uvedla, že je nutno provádět pitvy lidí zemřelých po očkování. Mluvčí lékařů profesor Fukushima tehdy uvedl, že zvažuje žalobu na japonskou vládu.

Prof. Fukushima dodal: „Očkovaní mají čtyřikrát vyšší pravděpodobnost infekce než neočkovaní lidé. Bylo také zjištěno, že úmrtnost je vyšší u očkovaných lidí všech věkových kategorií. Důkazy na podporu očkování se ztratily. Stát skryl a přestal zveřejňovat nepohodlná data. Je to vážná národní krize."

Tolik zpráva ze vzdáleného Japonska, které není jedinou zemí, kde začali pochybovat o nezměrné účinnosti a bezpečnosti vakcín. „A co na to Češi?“ ptám se. Uvolní konečně ÚZIS kompletní data, jak mu to uložil Ústavní soud? Aby se někdo mohl začít těmito daty seriózně zabývat? Zatím panuje velké ticho.

Pamětníci si jistě vzpomenou na italský film z roku 1971 „Vyšetřování skončilo, zapomeňte“. Řekl bych, že scénář českého filmu má zatím výstižnější název: „Vyšetřování ani nezačne, zapomeňte“.

Krásný den přeje VČ

P.S. odkazy na zdroje jsou chudší, mainstream o tom stále mlčí.

  • Sdílet: