Blogosvět.cz logoBlogosvět.cz logo

Proč největší bojovník proti zdravému rozumu neodešel do důchodu, který je vyšší než plat prezidenta?

Anthony Fauci - šedá eminence kovidismu

Nevěříte? Přečtěte si blog o úžasné kariéře vrchního kovidistického ideologa USA (ne-li celého světa). A navrhuje-li vám Fiala odchod do důchodu v 68 letech, braňte se. Žádejte důchod až v 86 letech. Abyste stihli realizovat podobně úžasné myšlenky a hrdinské činy jako génius moci Anthony Fauci, který sice odešel z funkce ředitele NIAID (Národní institut pro alergie a infekční nemoci), ale v 82 letech chce dále pokračovat ve své kariéře.


Fauci a odborná diskuse – vzor svobodomyslnosti

Tonda rád diskutuje a polemizuje s kolegy, ale jen s vyvolenými. Proto vymyslel strategii, jak umlčet autory Velké Barringtonské deklarace. Házeli mu totiž do jeho plánu vidle. Tony byl velkým zastáncem tzv. nulového Covidu, tedy restriktivního přístupu. Úplně zapomněl na svá dřívější slova, že asymptomatický přenos nebyl nikdy hybnou silou epidemií, a začal tvrdit, že právě kvůli asymptomatickému šíření musí být restrikce mnohem mnohem přísnější.

Fauci a původ viru – vzor pravdomluvnosti

Tonda celou dobu popíral možnost úniku viru z laboratoře. Asi věděl proč. Protože byl zapleten ve financování výzkumu tzv. přidané funkce (gain-of-function). Tento výzkum je v USA nelegální, a proto se Toník domluvil s Číňany a prováděli tyhle nekalosti ve Wuchanu. Tonda se ale držel rady doktora Plzáka „zatloukat, zatloukat, zatloukat“ a tak lhal dokonce i při senátním slyšení. Reportáž o jeho lži pronikla i do televize Prima, která dokonce ukázala, jak Fauci ve jménu vědy nechal týrat pejsky. O aféře „beaglegate“ se můžete dozvědět více, ale citlivým jedincům to důrazně nedoporučuji. Ještě lepší strategii zvolil před soudem, kdy utrpěl náhlou ztrátu paměti. Generální prokurátor státu Louisiana o tom tweetnul: „Bylo úžasné strávit sedm hodin s doktorem Faucim. Muž, který sám bez cizí pomoci zničil americkou ekonomiku založenou na „vědě“. Jen aby zjistil, že si nepamatuje prakticky nic z toho, co by se týkalo jeho reakce na Covid!"

Fauci a PCR testy – vzor vědeckého přístupu

Tonda byl nadšeným propagátorem testování. Je známo, že v USA používali hranici tzv. Ct parametru 40 i vyšší. Při této hranici lze v člověku prokázat virus, i když tam není. Že by to Toník nevěděl? Ale věděl! Důkazem budiž video, kde Tony podle pravdy tvrdí, že při Ct 35 jde o falešně pozitivní výsledky, a že při Ct nad 37 nelze nikdy virus vykultivovat. No a co. Jeden citát: „Je snadné kritizovat, ale oni skutečně kritizují vědu, protože JÁ zastupuji vědu. To je nebezpečné“. Tonda nám ve vší skromnosti sdělil, že věda je on.

Fauci a roušky – vzor pevnosti názorů

Tonda prošel v oboru rouškologie neuvěřitelným obratem – od názoru, že roušky jsou k ničemu, že chrání hlavně pocitově, přes názor „kdo chce ať je nosí, ale pak nám budou chybět pro ty, kteří je opravdu potřebují“, až po povinné nošení roušek všemi včetně dětiček od dvou let – někdy jen neočkovanými, jindy i očkovanými, někdy uvnitř, jindy i venku, následně s tím, že dvě roušky na sobě jsou lepší než jedna. Vše je shrnuto ve videu, kde na konci vidíme vysmátého Antoníčka s rouškou pod bradou.

Fauci a očkování – vzor strategie a taktiky

Tonda rád zapomněl na své dřívější prohlášení, že prodělání nemoci je nejlepší ochrana. Teď se stala nejlepší ochranou vakcína. Ale jak docílit, aby se co nejvíce lidí nechalo napíchat? Trochu je postraší. Řekne jim, že 99 % zemřelých jsou neočkovaní. Později byl nucen přiznat, že nelze dosáhnout kolektivní imunity, že očkovaní šíří virus též, že končí v nemocnicích též. Co s tím? Dávat boostery. Třeba co 8 měsíců. Nebo co 6 měsíců. Pak sám dostal Covid po čtyřech dávkách. A rebound (novou infekci) po Paxlovidu. No a? Naši borci mu mohli poradit nový slogan „Jedna tečka za druhou.“

Fauci a plat – vzor skromnosti

Tonda je neobyčejný státní zaměstnanec. Je nejlépe placeným federálním úředníkem. Je vám taky divné a nepochopitelné, že bere víc než prezident? V kontextu všeho, co napáchal nejen za poslední tři roky, to ale dává hluboký smysl. A to ještě nevíme, kolik bere za všechny licenční poplatky za patenty, včetně vakcín. O svých financích mlžil - jak dokázal senátor Marshall. Do důchodu se nechystá ani náhodou. Prý až v roce 2025. To mu bude 85 let a jeho důchod bude pravděpodobně vyšší, než plat amerického prezidenta.

Milý Toníku, užij si zbytku kariéry i zaslouženého důchodu.

A jestli si, milí čtenáři, myslíte, že po Faucim nemůže přijít nikdo horší, tak abyste nebyli překvapeni. Zatím je sice úřadujícím ředitelem Fauciho zástupce Auchincloss, ale jsou úvahy, že by jeho funkci mohl dostat Peter Hotez. To jméno si zapamatujte.

Krásnou neděli přeje VČ.

P.S. A jestli chcete více informací o Faucim, podívejte se na dva díly filmu „Skutečný Anthony Fauci“. Dozvíte se zajímavé věci.

P.P.S. Tentokrát jsem v textu použil jen pár odkazů na zdroje – mám na Tondu opravdu velkou složku, která by sem nevešla. Pro zájemce slibuji, že kompletní seznam odkazů bude na mé stránce www.vladimircizek.cz v sekci „ke stažení- COVID-19“.

  • Sdílet: