Blogosvět.cz logoBlogosvět.cz logo

Nač zemřelo sto tisíc Němců? Na Covid to nebylo...

Jsou vakcíny bezpečné nebo smrtící?


Před časem jsem napsal blog o nadměrných úmrtích Japonců a možné souvislosti s očkováním proti Covidu. Hned se do mě obuli různí fakt-čekisté. Tak jim dnes dám další námět. Autoři velmi poctivé vědecké práce (odkaz na konci článku) budou možná našimi cenzory označeni za dezinformátory, protože, jak již víme od pana Františka, největší dezinformace jsou ty pravdivé, že 😊.

V časopise Cureus vyšla velmi podrobná studie o nadúmrtích v Německu, zpracovaná s pověstnou německou důkladností. V roce 2021 to bylo 34000 nadúmrtí a v roce 2022 téměř 66000 nadúmrtí. Taková nadměrná úmrtnost nebyla zaznamená za posledních dvacet let. Aby toho nebylo málo, podobný trend má i počet mrtvě narozených dětí – zvýšil se například ve druhém čtvrtletí roku 2021 o 9,4% a ve čtvrtém čtvrtletí dokonce o 19,4%. Nárůst počtu mrtvých začal od dubna 2021 a nedá se vysvětlit Covidem.

Autoři zmiňují možné alternativní příčiny: chřipku, nadměrná horka. Ani jeden z těchto faktorů však nesedí. A v této fázi to začíná být zajímavé. Vědci kousli odvážně do kyselého jablka – začali zkoumat možný vliv očkování proti Covidu.

Očkování prý úspěšně brání úmrtí na Covid. Pak by se měla nadměrná úmrtnost se zvyšujícím počtem očkovaných osob SNIŽOVAT, není-liž pravda? Ale ouha, ono je to naopak. V obdobích, kdy bylo očkováno více osob, se ZVYŠUJE nadměrná úmrtnost. Aby toho nebylo málo, časový vztah mezi očkováním a úmrtími je zvláště výrazný u třetí dávky.

V téhle fázi se autoři pozastavují nad tím, jak je možné, že Paul-Ehrlich-Institut (něco jako náš SÚKL) nedetekoval žádný bezpečnostní signál? Přitom časový vztah mezi nárůstem proočkovanosti a nárůstem nadměrné úmrtnosti byl zjevný. Neznamená sice příčinnou souvislost, ale měl být ihned analyzován. Kupodivu však nebyl. Velké mlčení je typické pro řadu zemí.

Na závěr dám slovo autorům a budu citovat: „Celkově by se dalo očekávat, že očkování velké části populace by mělo snížit nadměrnou úmrtnost. Je pozorován opak: nadměrná úmrtnost i počet mrtvě narozených dětí se zvýšily se zvýšeným očkováním. Ve všech věkových skupinách do 80 let byla nadúmrtnost vyšší ve druhém roce a zejména mnohem vyšší ve třetím roce pandemie, kde byla očkována velká část populace. Tato pozorování jsou překvapivá a důrazně se doporučují další podrobnější výzkumy z různých vědeckých oblastí, aby se vyloučilo, že k těmto bezpečnostním signálům dochází kvůli existenci neznámých vedlejších účinků vakcín COVID-19“.

Krásný den s pravdivou dezinformací vám přeje VČ.

P.S. Je to prostě synchronicita - o této práci dnes píše i matematik Tomáš Fürst na SMIS. Odkaz na původní práci mi do blogu nešel vložit (fakt nevím proč, zkoušel jsem to opakovaně), a tak používám odkaz na SMIS - kde najdete link na Cureus.

  • Sdílet: