Blogosvět.cz logoBlogosvět.cz logo

Musím přiznat, že I já jsem byl obětí pokusu o znásilnění

O panu Ferim a paní Nejedlové

Mám podat trestní oznámení na holku, která mne poprve políbila?


Prostě se znenadání naklonila a políbila mne. Využila mého šoku, kdy jsem nebyl schopen se bránit. Od té doby na mne polibkem zaútočily, jak tomu teď prý říkají v Německu, i jiné ženy. Někdy to nebylo moc příjemné, jako když se na mne na jihu Evropy vrhla velice stará vrásčitá paní s obličejem na kterém jí rašily černé chlupy. Byl jsem překvapený, ale nebránil jsem se. Bral jsem to jako jejich zvyk. Vyšlo najevo, že mne znala jako malé dítě a i po letech mne poznala. Nyní poznávám, že mi bylo učiněno násilí. Ovlivnilo mne to, moje práva byla pošlapána chlípnými ženami, které na mně ukájely svůj chtíč. Teď jasně vidím, že šlo o znásilnění. Někdy to skončilo ve stádiu pokusu, někdy se na mně ukojily.

To nemluvě o otírání. Ženy na osaháváni nejsou, ale rády se otírají. Ne, že by se některá ptala na souhlas. Že se to většinou odehrálo dávno, nevadí, rozsudek pana Feriho ukázal, že si nemusím dělat starosti s důkazy. Tvrzení obžaloby naprosto stačí. Soud nemá o vině naprosto žádné pochybnosti, jinak by ho obvinění musel zprostit. Je vidět, že žijeme v nové době kdy vina obžalovanému už nemusí být dokazována a důkazy musí dodat obžalovaný. Dokázat, že se nic nestalo, je ovšem skoro nemožné. Pokud soudkyně založila své přesvědčení na něčem jiném, než dojmech, média nám to zatajila. V dívce, která si jako sport vybrala rány pěstí a kopance do protivnice, zkušená soudkyně objevila křehkou a zranitelnou dívku, která ztuhne, místo aby dotěrovi dala pěstí, jak byla trénována. Stejně jako druhou dívku, která často přespávala u neznámých mladých mužů, ale když to pan Feri po prvním ne nevzdal tak si nevěděla rady a také ztuhla. Já jsem se s takovými dívkami v životě nikdy nesetkal. Dívky, které nechtěly žádné důvěrnosti pozvání domů odmítaly. Ptal jsem se i známých a nikdo se s dívkou která ztuhne nesetkal. Spíš se setkali s dívkami které jim klidně ruku daly pryč, nebo je plácly, když byla pozornost nevítaná. Pokud mi někdo tvrdí, něco, co odporuje mé životní zkušenosti, bez toho aby to nějak dokázal zdůvodnit, tak tomu nevěřím. Pozoruhodné je, že se kvůli tomu ani nemusel nijak měnit právní systém. Údajné oběti si mohou i trochu vymýšlet, je to usnadněné tím, že si mohou vyžádat aby obviněné vykázali z místnosti, vymýšlet si je pak mnohem snadnější, než kdyby jim musely lhát do očí a pokud se obžalovaný směje, jak se do svých výmyslů a lží zaplétají, je to pro něj přitěžující okolnost jak soud s panem Ferim ukázal. I když někdo není dobrý lhář, nemusí se obávat. To, že jedna z dívek působila při výpovědi nervózně, prý znamená, že to bylo věrohodné. Já bych řekl, že k nervozitě má důvod křivopřísežnice.

Kauzu pana Feriho začala paní Apolena Rychlíková a pan Jakub Zelenka, kteří za to dostali od spolku Konsent cenu Amplion za rok 2022. Názory pana Zelenky na vztahy si můžete poslechnout zde tiktok.com/@kuba.zelenka/video/7126982012526710017

Pan Feri si za to samozřejmě může sám a patří mu to. Byl to jeden z prvních podporovatelů MeeToo. Podporoval i zpřísnění definice znásilnění a v podstatě podle ní byl i souzen, i když se zákon dosud nezměnil. Sehrál roli užitečného idiota až do konce. Nikomu ho nebude líto. Dostal příležitost o které se většině lidí ani nezdá a zklamal. Podle médií nadutý člověk který si o sobě začal moc myslet a snažil se využívat svého nadřazeného postavení. Lépe si precedens MeeToo vybrat nemohli. Vypadá to, že soudci mají nebývalou míru volnosti a zákony si mohou vykládat tvůrčím způsobem. Možná je to tím, že ho soudila žena. Vychloubání, kolik měl žen ji nepřesvědčilo. Sebevědomý muž který se nepokoří a trvá si na svém je něco, co feministky nesnáší. Uvidíme jestli pokus o sebevraždu pana Cimického ty ženy obměkčí. Moc šancí mu nedávám. V USA je neuspokojila ani dokonaná sebevražda. Muži jsou naprosto nepoučitelní a ve všech médiích oslavují konec pana Feriho. Feministky a homosexuálové, kteří to začali a kteří se nám snaží vytvořit nová pravidla, která budou vyhovovat několika procentům úchylů, můžou být spokojeni. Jistě už vybírají příští oběť. Když píši o úchylech, myslím to doslova jako několik procent lidi jejichž jednání se odchyluje od běžného jednání ostatních lidí.

Opačný názor na sex než pan Feri zastává paní Nejedlová, shodou okolností stejné barvy pleti. O budoucnosti našeho sexuálního života tak rozhodne střet názorů dvou lidí z nichž ani jeden se nechová jak je u nás běžné, a oba se snaží nutit ostatní aby se jim přizpůsobili. Lidé se u nás báli, že davy nelegálních muslimských přistěhovalců mohou změnit naši zem. Nakonec k tomu stačí dva rodilí Češi:)

zakladatelka spolku Konsent
Johanna Nejedlová zakladatelka spolku Konsent · Foto: wikipedie

Spolek Konsent z.s. s jehož zakladatelkou paní Nejedlovou, která se umístila v první padesátce čubek roku 2020 podle hodnocení feministek z Bitch Media, dělají novináři často rozhovory. Na své stránce konsent.cz požaduje aby si muži prvně vyžádali detailní souhlas s každým jednotlivým krokem. Nestačí se zeptat chceš se líbat? ale máme se ptát "Kolik chceš pus?" nebo "Kam ti ho mohu strčit?" Ze vzorových otázek doslova opsaných z jejich stránky je jasně vidět, že nejde o domluvu dvou rovnoprávných jedinců, jak to někdy líčí naivkové, jde o jednoznačné podřízení muže, který ženu poníženě žádá a žena rozhoduje. To je typické pro jednu z mnoha většinovou společností tolerovaných sexuálních úchylek. Takovým ženám se říká domina, pokud jste někdy navštívili Prague Pride tak jste nějakou v slušivém oblečku z kůže, nebo latexu mohli vidět. To jsou ty aktivistky, které tvrdí, že mluví jménem žen. Nikdo je nevolil. Ačkoliv paní Nejedlová zkoušela studovat vodohospodářství, religionistiku, politologii a žurnalistiku, studium nikdy nedokončila a sexuologii nikdy nestudovala, tak to jejímu spolku Konsent nebrání pořádat školení pro studující i vyučující o sexuální výchově podle jejich osobitých představ, které stát navíc k dotacím štědře platí. Jedna z mnoha politických neziskovek, které prosazují politické změny za milióny zaplacené daňovými poplatníky. Mají tak dost peněz a přístup do médií. Média jsou z rozsudku nadšená, MeeToo zvyšovalo sledovanost již od počátku. Jen televize Nova zprostředkovala z rozsudku přímý přenos, takže si diváci mohli sami udělat úsudek. Ostatní média přinesla krátké úryvky a dlouhé komentáře, co si o tom máme myslet.

Paní Nejedlová uspěla a vláda chystá změnu zákona o znásilnění tak aby se obešlo bez násilí. Pokud to projde parlamentem, ne bude znamenat ne. Muži tak budou trestáni pouze za to, že ženu okamžitě neuposlechnou. Není divné, že se úchylové snaží změnit společnost tak, aby jim vyhovovala. To je demokracie. I když mne by ani ve snu nenapadlo, řešit vztahy mezi homosexuály, nebo vyžadovat aby se domina k svému subíkovi chovala s respektem a úctou, oni z nějakého důvodu cítí potřebu určovat heterosexuální většině, jak se má chovat. Navíc při prosazování svých názorů svou úchylku nezmiňují, maskují se jako běžní lidé. Ale chápu, že hezkou vyzývavě oblečenou lesbu štve, když musí neustále odrážet mužský zájem. Je v nejlepším zájmu úchylů zasívat nedůvěru a ničit normální vztahy mezi mužem a ženou. Když je znesnadníme a začneme líčit muže jako někoho, koho se ženy musí obávat, místo jejich ochránce, je daleko větší šance, že na otázku homosexuála "Jak to víš, nechceš si to zkusit?" odpoví mladý člověk kladně. Proto v západních zemích neustále rostou počty lidí, kteří jsou sami. I u nás vidíme prudký nárůst počtu lidí, kteří si pořídili jako společníka psa. Pes poslouchá, nehádá se a dává jim bezpodmínečnou lásku kterou lidé potřebují. Nahradil tak v mnoha případech ženu, která se emancipovala a čím dál tím méně plní tyto potřebné role. Rostou počty homosexuálů a dalších úchylek. Je to známý jev, který lze dobře pozorovat ve vězení, kde jsou normální vztahy naprosto znemožněny. Je vinou většinové společnosti, že úchylům ustupuje, nedokáže je odkázat do patřičných mezí a jednoduše říci ne. Vytváříme těžce nemocnou společnost, kde zájmy většiny se podřizují zájmům nepatrné menšiny, která je slyšet, protože prosazování práv většiny je napadáno jako diskriminace. Tomu se říká liberální demokracie.

To neznamená, že bych tento stav chtěl svádět jen na feministky a homosexuály. Muži rozhodují ve většině médií. Naprostou většinu ve vládách i v parlamentech tvoří muži jako byl pan Feri, kteří tam odhlasovávají zákony, které posílají čím dál víc mužů do vězení a pak jsou udiveni, když zákony které prosadili jsou použity proti nim.

Navyšovat trest tomu, kdo trvá na své nevinně je návrat do středověku, kdy pro změnu obviněné mučili, dokud se nepřiznali. Stát se tak snaží donutit nevinné aby zvážili přiznat se k tomu, co neudělali. Když se přiznají, nemohou se pak snažit ospravedlnit a poukazovat na nepříjemné justiční omyly. Těch bude nepochybně přibývat, úměrně tomu jak se snižuje důkazní břemeno obžaloby. Naprostým nesmyslem, je údajné tvrzení žalobkyně a soudkyně, že údajně znásilněné ženy nemají žádný důvod lhát. Je obecně známo, že u zhrzené ženy, se kterou se muž vyspí a pak jí dá kopačky se náklonnost často mění v nenávist a touhu vnímané ponížení oplatit. Nejlépe stonásobně. Dalším motivem je odškodnění, žádný z mužů na které se MeeToo zaměřila nebyl chudý.

Musím přiznat, že i já jsem měl sex s dívkami, které mi zpočátku říkali ne. Jednou z nich je moje manželka. Ano řekla až při svatbě. V přírodě jde o standartní chování. Je běžné jak u námluv zvířat, tak ptáků. Zdráhání tradičně patřilo k běžné reakci dívek. To potvrzují i tak radikální organizace jako zmíněný Konsent, s tím, že se to snaží změnit. Ne, nech mě tradičně znamená: Ještě se snaž! Ženy mají ovšem také mnoho možností neverbální komunikace. Jednou z největších ženských zbraní je pláč. Když žena říká nech mě a pláče, je naprosto jasné, že to myslí vážně. Navíc jde o naprosto přirozenou rekci na něco nepříjemného. Není totiž důležité jen co, žena říká, ale i to, jak to říká. Moje máma mi například když jsem něco provedl říkala "Já tě zabiju". Nevěřil jsem jí to a nešel na policii podat oznámení. V tom, co se o soudu pana Feriho psalo, ale o výrazu tváří nepadlo ani slovo. To je přitom pro význam slov spolu s tónem hlasu v některých případech klíčové. Jsem si jistý, že toto všechno novináři vědí. Ovšem rozhodli se to ignorovat.

Vypadá to, že s flirtováním a dobýváním žen je konec. V anglosaských zemích, kde MeeToo a obviňování mužů z obtěžování žen začalo již před 6 lety, již nyní nestačí, že ne je ne, tamní ženy prý nebyly schopny ani říct ne, tak dnes pokud žena jasně neřekne ano, jde o znásilnění. I tam se jistě dostaneme. Problém je, že dívky spíš chtějí romantiku, než námluvy, které připomínají chladné obchodní jednání. Stěžují si, že dnešní muži nejsou opravdoví chlapi. Ovšem muž s normální hladinou testosteronu a tradičním chováním je v dnešní společnosti jednou nohou v kriminále. Současný ideální mladý muž je mírný jak beránek, ženy se neustále ptá co může, bohužel také má větší potíže počít dítě a být oporou rodiny. Spotřeba antikoncepce klesá, protože dnešní mladí si vytvořili podmínky, které brání seznamování a stále větší část mužů se ani otěhotnění partnerky nemusí obávat.

Je mi docela líto mladých, ony na to totiž doplácí i normální dívky, jak jsem viděl dokázalo to změnit vztahy natolik, že zatímco dříve, když přišla osamocená hezká dívka na pláž tak netrvalo dlouho a pod nějakou záminkou ji oslovil mladý muž, dnes si ji žádný muž ani pohledem netroufá urazit, leží tam samy, marně vystavují svá módně vyhublá těla v mikro bikinkách, za společníka mají jen smartphone, tak se tam nudí a za několik hodin jdou otrávené sami domů. Stejně tak muži. Místo vztahu a sexu si doma pustí nějaké porno. Západní společnost se stává společností osamělých lidí.

Pokud bude odsouzení pana Feriho potvrzeno znamená to, že přestaneme být právním státem kde vina musí být dokázána, když padne presumpce neviny a in dubio pro reo (v pochybnostech ve prospěch obviněného), bude stačit jen obvinění a muži budou odkázáni na libovůli žen. Každý muž, který to podporuje může skončit jako pan Feri. Další věc je rozmělňování pojmů. Znásilnění býval ohavný zločin. Ovšem nyní když čtu, že nějakou ženu znásilnili, nechá mne to chladným. Nyní to znamená to, že dostala nechtěnou pusu, nebo ji někdo, kdo se jí nelíbil letmo pohladil. S původním významem se to nedá srovnat.

Ministerstvo spravedlnosti se prý věci chystá ještě vylepšit. Připravuje zákon dělaný na míru násilníkům a sadistům. Jakýkoliv sexuální čin s dítětem mladším 12 let by prý měl být znásilnění, i když proti tomu dítě nic nemá. Prý dítě do 12 let není schopno informovaného souhlasu. Což je pravda, to není až do 15 let, to je podstata trestného činu pohlavního zneužití . Byl jsem dítě a jsem otec a jsem přesvědčen, že je obrovský rozdíl jestli obzvlášť poprvé, při sexu dítě zažije kopance a rány pěstí, nebo hlazení. Naprosto nechci aby sex s někým mladším 15 let byl beztrestný, ovšem jsem pro to, aby zákon dělal rozdíl mezi použitím brutálního násilí a něžnostmi, jak je to v současnosti, zároveň musí být trest za znásilnění podstatně nižší, než za vraždu, aby se dále nezvyšoval už tak vysoký počet znásilněných, které pachatel v obavě z testu zabije. Proto rozhodně není dětem a ženám ku prospěchu již tak vysokou horní hranici zvyšovat. ODS jejíž ministr zákon prosazuje o sobě před volbami tvrdila, že je konzervativní strana. Jak je vidět, lhali, tento zákon je na objednávku níže zmíněné paní Nejedlové, spolku Konsent a dalších aktivistek. Kdo může mít zájem na stírání rozdílu mezi násilným a nenásilným jednáním? Normální ženy a děti to určitě nejsou. Ale domina nejen ráda sekýruje a producíruje se v koženém oblečku. Mívá také bičík, nebo rákosku a dělá ji dobře trestat ostatní, násilí a působení bolesti ji vzrušuje. Některé dávají přednost řezat muže, některé ženy, jiné jsou na děti. Tohle je jen obecný popis této úchylky, nechci tím tvrdit, že bych paní Nejedlovou, nebo někoho jiného, kdo prosazuje, že "ne znamená ne", viděl skotačit v koženém oblečku s bičíkem v ruce, Prague Pride a podobným akcím se vyhýbám. Po úspěšném působení u nás by chtěla paní Nejedlová svou činnost rozšířit na celou EU, proto se chystá kandidovat za Českou republiku v Europarlamentu.

Náš právní řád dělá z dobrých důvodů vždy rozdíl jestli je použito násilí, nebo ne. Dělá rozdíl mezi podvodem, krádeží a loupeží. I když nikdo není rád okradený, každý chápe, že když vás k tomu ještě zkopou, je to horší. Bohužel pan ministr Blažek zjevně ne a u zneužití a znásilnění, kde ten rozdíl vadí ještě víc, ho chce zrušit.