Blogosvět.cz logoBlogosvět.cz logo

Můj ty Blogosvěte

Blogosvět

Co se to děje? Jako by Blogosvět zamrzl. Chybí autorům chuť psát? Dnes je 11.6., poslední předchozí článek je z 8.6. Mně to připadá divné, a tak se tímto blogem ptám.


Je nějaký technický problém? Rozběhla se tu snad nějaká „pandemie autocenzury“? Nikdo zde nerozebral eurovolby po boji, nikdo neinformoval o Covidu v Poslanecké sněmovně, přestože někteří zdejší autoři tam byli přítomní či aspoň mají informace.

Ani kolega Stejskal pár dní nic nepublikoval. Tak se to snažím testovat „bojem“. Proto jsem napsal tento krátký blog, který vlastně není o ničem. Je to takový testovací článek, kde si na vlastní kůži vyzkouším, zda není nějaký technický problém. O tom by ale měli informovat administrátoři. Ale pokud to neuvidím zde, nebo mi to nepřijde na email, tak se o tom ani nedozvím.

Pokud článek vyjde, nejedná se o problém technický, ale lidský. Únava? Zbytečnost zde psát pro malý dosah? Nebo něco jiného? Vím, je léto, čas dovolených a prázdnin, takže úbytek článků je přirozený. Ale aby skoro tři dny nic nevyšlo, mi přijde divné.

Milí kolegové, jestli chcete a můžete, napište o tom. Nebo prostě něco napište.

Děkuji

  • Sdílet: