Blogosvět.cz logoBlogosvět.cz logo

Novozélandská premiérka Jacinda Ardern se nesmazatelně zapsala do historie doby kovidové, a nyní přišla s dalším revolučním nápadem pekarovského typu. Nejprve však stručná rekapitulace její geniality.

Jacinda na začátku pandemie prohlásila, že zvěsti o plošných lockdownech nejsou pravdivé, a že drazí občané uslyší pravdu jen od ní a její vlády. Doslova řekla: „Nadále budeme vaším jediným zdrojem pravdy“. Lockdowny pak samozřejmě přišly, a byly poměrně brutální, dalo by se říci čínského typu – například Auckland byl uvržen do lockdownu kvůli jednomu jedinému pozitivnímu případu. A to v srpnu 2021, kdy si už i vrabci na střechách cvrlikali, že lockdowny nefungují.

Jacinda tlačila na povinné očkování tak silně, že nakonec zasáhl nejvyšší soud a prohlásil očkovací povinnost za porušení lidských práv. Nezávislá organizace lékařů nyní žádá policejní vyšetření úmrtí po vakcínách, kterých je poměrně dost mezi mladými lidmi.

Jacinda též tlačí na přijetí pandemické smlouvy WHO, proti tomu se ale postavila maorská vláda. Jacinda by ráda zavedla globální cenzuru nepohodlných názorů, což řekla veřejně na shromáždění OSN.

A teď nejnovější hit. Když se v červnu objevil ve švédském tisku článek o tom, že chce Jacinda zdanit kravské prdy a říhání, řekl jsem si, že to může být omyl nebo skandinávský žertík. Ale ne, přátelé. O „dani z prdů“ nyní informoval i server ECHO24.CZ Farmáři proti dani z prdů protestují, ale bude jim to zřejmě prd platné. Jacinda se nechala slyšet, že je pyšná na to, že Nový Zéland bude první zemí, která prdy a říhání zdaní. Pokud je nepředběhnou Němci, jejichž zelený fanatismus je rovněž obdivuhodný.

Aby Jacinda s Němci vyhrála, mám pro tuto antiprdovou průkopnici zlepšováček: Zdanit i lidské prdy!

Servilní vědci jistě zpracují několik studií, které ukážou prospěšnost tohoto kroku. Navíc na matematických modelech dokážou, že politici nikdy neprdí, a budou proto od daně osvobozeni. Naopak neočkovaní jedinci prdí samozřejmě mnohem více, a budou zatíženi dvojnásobnou daní. Věda, jak ukázaly poslední dva roky, umí dokázat téměř cokoli.

Ať žije Jacinda prduvzdorná!

Přeji všem krásný den, VČ

  • Sdílet: