Blogosvět.cz logoBlogosvět.cz logo

Globalizace - proces koncentrace moci do jedněch rukou se blíží k závěru - co hanebně začalo to hanebně končí

Historie trestá neznalost svých lekcí

A my k tomu přispíváme. Čím? Tím, že otevíráme oči - i díky informacím donedávna tajným. Co se dříve dalo ututlat, teď zamlčovat a dále schovávat nejde. Fašisti u moci, soudruzi u moci, lidé upřednostňující majetek před úctou k lidem - u moci? Zásluhou informací o postupech, které používají k našemu ovládání, jejich masky padají. Zůstávají nazí a lži, které na nás dřív platily, platnost pozbývají. Víme, že globalizace je proces koncentrace řízení celého lidstva v jedněch rukou. O to se teď vehementně snaží, aby se udrželi o moci, musí z národů udělat jedno stádo a rozkazovat z jednoho místa. Tento proces se vyvíjel po celou dobu existence lidstva, leč nyní se blíží svému závěru. Vyčerpal se, ZPŮSOBY ŘÍZENÍ LIDSTVA jsme prohlédli, už jim na ně neskočíme.


Víme, že: NEJSTARŠÍM A NEJRYCHLEJŠÍM ZPŮSOBEM OVLÁDÁNÍ LIDÍ JE VÁLKA. Za ni nemůžou vojáci, ti musí poslouchat příkazy politiků, ti pro ně připravili zákony, kdy voják musí poslouchat a střílet tam, kam mu politici určí, jinak je zastřelen svými za zradu. Politici potřebují moc, území, zdroje, zbrojní průmysl odbyt. A tak se dohodnou a už to jede. Ospravedlnění války se vždycky nějaké najde.

Pomocí je nastavení mysli jako měl president Václav Havel: toužit po míru. Navrhoval kongresu v Americe, aby pomohli Rusku. Politici to nechtěli – a neudělali. Aby mohly být války, k tomu potřebovali postavit proti sobě znepřátelené tábory.

DALŠÍM PROSTŘEDKEM K ŘÍZENÍ JE NEPŘÍMÁ ZBRAŇ. Hitler měl svůj záměr: zničit celé národy. "Pro Slovany žádnou hygienu, jen vodku a tabák." Věděl, že zničit celé národy lze pomocí drog, alkoholu, tabáku, pomocí některých očkování i geneticky upravených potravin. A aby toto národy nepoznaly jako zbraně, jsou veřejně nabízeny – jsou na ně reklamy. Přitom se jedná o nebezpečné jedy s degenerativním vlivem na konzumenty i budoucí pokolení.

K ŘÍZENÍ CELÉHO LIDSTVA MOCNÍ POUŽÍVAJÍ I ´EKONOMICKÉ´ ZBRANĚ. Rothschild řekl: "Dejte mi kontrolu nad penězi a je mi fuk, kdo tam bude tvořit zákony". Je nutné vnutit národům ekonomickou ´pavědu´, zmást lidi, aby si nevšimli, jak jsou ožebračováni a využíváni jako otroci.

Používají i ZBRANĚ "FAKTOLOGICKÉ" (Nietzsche: Fakta neexistují, pouze jejich výklady). Je třeba zpracovat lidské vědomí pomocí různých ideologií, náboženství, médií - televize. Předpřipravují se rozdíly mezi lidmi, pak stačí rozdmýchat konflikt, který lidi proti sobě postaví.

ZBRANĚ CHRONOLOGICKÉ. Ty se snaží odstraňovat historii jednotlivých národů, dělat z nás šedé jednolité stádo - stromy bez kořenů. Máme zapomínat, kdo jsme. HISTORIE TRESTÁ ZA NEZNALOST SVÝCH LEKCÍ.

ZBRANĚ SVĚTONÁZOROVÉ se snaží vymýtit tradice, stromy bez kořenů porazit, změnit názory národa, aby všichni přijali za světonázor to, co vyhovuje lidem u moci.

KU POMOCI: je třeba si toto osvojit, nebát se jednotlivostí, chápat dění v širších souvislostech.

Oni teď fungují v těchto svých pravidlech na ovládání a hrnou na nás spoustu nesmyslů s cílem vytvářet z každé další informace větší nepřehlednost.

KU POMOCI je naučit se tzv. MOZAIKOVÉ VNÍMÁNÍ = vědět, že vše, co se děje má příčinu a díky jakýmkoliv informacím nezpanikařit, ale střípky skládat, kdy každý nový střípek dělal OBRAZ O PRAVDĚ JASNĚJŠÍ.

  • Sdílet: