Blogosvět.cz logoBlogosvět.cz logo

Civilizace utrpení a zániku?

Je Země přátelské místo pro život?

Kde se vzala Hitlerova nenávist vůči Židům? Žádná nebyla, jen se mu Židé HODILI K JEHO ZÁMĚRU DOSTAT SE K MOCI víc nežli třeba ruský národ, ten by se mu vyhlazoval hůř. Demonstroval na nich svou sílu, ukazoval, co všechno zvládne. A ostatní tím strašil, TO POMÁHALO JEHO ZÁMĚRU U MOCI SE UDRŽET. Kde se brala nenávist komunistických států vůči celému západnímu světu? Žádná nebyla, přesněji: byla uměle vtloukána lidem do hlavy. Komunistickému bloku stanovení kdo je nepřítel pomáhalo strašit lidi, HODILO SE TO K JEJICH ZÁMĚRŮM: DOSTAT SE K MOCI, ovládat lidi, U MOCI SE UDRŽET.


Kde se bere nenávist generála k Rusům, vždyť bez Rusů v zádech, kdy ho odkojila komunistická ideologie, by v komunistickém Československu vojenskou karieru nikdy neudělal, žil z požehnání Rusů. Držet se Rusů se HODILO K JEHO ZÁMĚRU DOSTAT SE K MOCI, teď se mu PRO UDRŽENÍ U MOCI HODÍ NĚCO JINÉHO, tak to dělá.

KDE SE BERE NENÁVIST jednoho člověka k člověku druhému, nenávist národa proti jinému národu?

Nenávist je v každém z nás obsažena coby možnost - jedna z možností. Jsme nositelé všech myšlenek a zkušeností lidí žijících před námi, máme v sobě tedy i zápis jejich zkušeností se lhaním, ubližováním, s vraždami…se zvířecími projevy krutosti a podlosti.

Na tuto ´zvířecí strunku´ MOCNÍ opakovaně brnkají, ROZEŠTVÁVAJÍ LIDI, a sami používají zvířecí komplex při honbě za majetkem, prestiží, mocí. Jenom aby se lidé neprobrali a nepustili se do práce na změně svého charakteru, aby nepochopili, jak nemocná je společnost, v níž PŘESTALI BÝT CENĚNI LIDÉ MRAVNÍ, POCTIVÍ, PRACOVITÍ A TALENTOVANÍ, ale jen ti, kteří mají peníze. Že je to šílené, že proces evoluce byl narušen a začali jsme se nořit do vod degenerace? Ano je to šílené. Ale kdo to vidí? Pouze jednotlivci. (Viz zločinecký program INCLUSIVE CAPITALISM, běží od r. 2014, jde o to vybudovat světový stát se světovou vládou... že na Zemi stačí jen 10-20% obyvatalstva, ostatní je třeba zlikvidovat. Jejich produkt je: uprchlická krize, covid19, energetická krize, válka na Ukrajině, finanční krize. To není pomatení politiků, to je jejich oficiální program! Nastudujme si to.)

Ale ani Hitler, který mimochodem miloval českého Žida, lékaře Eduarda Blocha, který léčil jeho matku a tomu dal absolutní výsady v době, kdy ostatní Židy vraždit (viz kniha Židé v Hluboké nad Vltavou) a další, kteří rozeznívali a teď mocně rozeznívají v lidech strunku nenávisti pro udržení se u moci: fašisti, komunisti, straníci… jakýkoliv ideologický šmejd minulý i současný, NIKDO Z NICH NENÍ SCHOPEN změnit Program Boha: Zákonitosti Vesmírného Dobra.

Vesmír se netočí zločineckým způsobem, ani společnost se nedá vést v duchu zločinců.

Tito ´nelidé´ nechápou, že když loď se potápí, nemá cenu si budovat osobní kajutu. (G.Sidorov)

CO TEĎ HNED? Jak vzít zločincům vítr z plachet? Jde to udělat tím, čeho se bojí jako čert kříže, protože je to pro ně likvidační: musíme ROZLOŽIT JEJICH ZLOČINECKOU IDEU - postavenou na zlu. Musíme prosadit to, co nám připomněl Ježíš: nebát se. Vše moudré máme v sobě a náš život má hluboký smysl, narodili jsme se s jasným cílem – přišli jsme rozhojňovat dobro, proto nabízejme lidem ruce ke spolupráci, pomáhejme jim odkládat strach stranou, šiřme naději.

Zlepšujme vztahy se svým nejbližšími i s ostatními lidmi, vyřazujme se svého repertoáru slovo nenávist, obava, nejistota, smutek, beznaděj. Naše negace, strach a nejistota je energie z nás vycházející, která lumpy podporuje. Nepodporujme je.

Nevěřme sdělovacím prostředkům, promyšleně nás děsí, ale jen hlupák by je neprohlédl. Ano, mají jasný plán: lidi rozeštvat a část lidstva zlikvidovat (pomocí migrantů, virem, válkou, finanční krizí).

Ale DOBRO JE NEJMOCNĚJŠÍ SÍLA VE VESMÍRU, toho se držme. Přebírejme zodpovědnost za své zdraví, za každý svůj krok životem. Podsunuli nám peníze, majetek coby modlu, a teď nás o to připravují. My však máme v sobě svou duchovní podstatu, to je jediné, co nám skutečně patří, co nám nikdo vzít nedokáže, co ani po smrti našeho těla nemizí a my si to v příští inkarnaci vyzvedáváme a co řádného v tomto životě zvládneme, na to pak navazujeme.

Prožíváme katarzi, dobu čištění. Kdo zabere, půjde nahoru, ostatní dolů.

Zlo nemá šanci zvítězit, jen chvíli otravuje, je víc hlučné, neomalené, drzé a sprosté. Nebojme se, náš život má hluboký smysl. A dobrých lidí není málo, proto se opět mezi nás narodil největší humanista všech dob, kdyby tu pro Něho nebyly podmínky k tomu, aby nás inspiroval ku pomoci Dobru, k rozhojňování Dobra, mezi nás by nepřišel. A není to žádné mimino, On je už dospělý. A na nás všech je poradit si se zlem v sobě, uvědomovat si, že jediné, co pomůže světu, je tzv. revoluce zdola: pročišťování své osobní ´kapičky´, která je sice malinká, ale z ničeho jiného se oceán neskládá nežli právě z jednotlivých kapek vody. A každý tu svou pročišťujme, aby Jeho mise dopadla na živnou půdu.

  • Sdílet: